Amatőr hokisoknak

Ha érdekel a jégkorong, ha most ismerkedsz a sportággal, ha már egy ideje játszotok, ha új trükkökre vágyódsz, ha új csapattagokra vadászol vagy ha csak ellenfél után nézel, akkor jó helyen jársz.

---FONTOS---
---------------------------
A blog a legtöbb blog.hu-tól ellenkezően az ittnei bejegyzések FORDÍTOTT SORRENDBEN épülnek fel, azaz a legfrissebb bejegyzést a sor legvégén találjátok!!! Ebből következik, hogy a bejegyzések dátumozása nem a válósságot tükrözi.

---------------------------

Pálya leírás - BHG, Budapest

2009.11.06. 23:37 :: ta_blogok

Budapest egyik legkisebb jégfelülete, de egész évben nyitva van és kellemes hőmérséklet is van a pályán. Bemutatom a BHG pályát.

Címszavakban

Megnevezés: BHG Jég

Cím: 1117 Budapest, Sopron út 19.

Web: http://bhgjeg.hu

Pályához telefon: +36 70 941 37 54

Öltöző: két nagy, kényelmes öltöző, zuhanyzókkal.

WC: Normális.

Korcsolyabérlés: van.

Élezés: van.

Hokibolt: van.

Parkolás: régi raktár- /gyárépületben a pálya mellett.

Egyéb: büfé.

Leírás

Ami először szembe fog tűnni a pályáról, hogy kicsi. Főleg keskeny. Szerintem optimálisan legfeljebb 3:3 ellen lehet rajta játszani, de olykor is néha zsúfoltnak tűnhet.

A mérettől eltekintve - amennyire lehet - igen csak korrekt kis pálya. A körülményekhez képest egész jó a jég minősége. Itt az értendő, hogy eredetileg nem jégpályának használták a teret, így nem úgy van kialakítva az épület. Bár a felszín használat folytán könnyen kásásodik, még elviselhető másfél óra játék után is.

A palánk jó, hibátlan és a jég sem alakul vájattá mellette, hanem simán folytatódik a faláig. Nem is értem, másutt ezt miért nem oldják meg.

Az öltözők tiszták és kulturáltak, igazából semmi sem hiányzik belőlük, még hajszárítók is vannak.

Ezt a pályát azoknak ajánlom, akik hatan-nyolcan vannak meg egy csapatban és már egy ideje próbálkoznak a játékkal. A jégidő ára is teljesen reális és versenyképes.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest amatőr leírás jégkorong hobbi hoki pálya bhg soproni út pálya leírás

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorhoki.blog.hu/api/trackback/id/tr71603490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása