Amatőr hokisoknak

Ha érdekel a jégkorong, ha most ismerkedsz a sportággal, ha már egy ideje játszotok, ha új trükkökre vágyódsz, ha új csapattagokra vadászol vagy ha csak ellenfél után nézel, akkor jó helyen jársz.

---FONTOS---
---------------------------
A blog a legtöbb blog.hu-tól ellenkezően az ittnei bejegyzések FORDÍTOTT SORRENDBEN épülnek fel, azaz a legfrissebb bejegyzést a sor legvégén találjátok!!! Ebből következik, hogy a bejegyzések dátumozása nem a válósságot tükrözi.

---------------------------

Találj magadnak egy csapatot és öltözz fel

2009.11.14. 22:58 :: ta_blogok

Ha szeretnél elkezdeni jégkorongozni, akkor szükséged lesz még önmagadon túl egy-két emberre a játékhoz, valamint bizonyos alap felszerelésekre is. Ez a bejegyzés pont ezt a két tételt járja körül: hogyan találjunk magunknak leggyorsabban megfelelő cspatot; valamint milyen felszerelésekre van szükségünk a játékhoz?


Csapat keresés

Itt most felsorakoztatom azokat a módszereket, amiket a leghatékonyabbnak találtok azoknak, akik új csapatot keresnek maguknak:

1) Ha látsz az utcán valakit egy jégkorongütővel, akkor szólítsd le és kérj tőle felvilágosítást, hol és mikor tudhatnál játszani. Nekem ez már kétszer is bejött!

2) Nézd meg (akár itt), hol van hozzád a legközelebbi jégpálya és menj le akkor, amikor szeretnél játszani. Figyeld meg, kik játszanak, milyen szinten vannak és kérj tőlük információt! Általában ez működik a legjobban.

3) Letöltöd az itt található listát és megkérded a csapatot, van-e szabad hely.

4) Jelezd kommentben itt, hogy szeretnél játszani.

A titok nyitja, hogy proaktívnak kell lenned!


Öltözz fel

Ha megvan a csapatod, a következő, hogy beszerezz egy-két eszközt a sportoláshoz. Míg a futást még mezítláb is lehet gyakorolni, addig a jégkorong igenis megkíván néhány kiegészítőt, amikről majd később pontosabban is írok. Ezek következzenek fontossági csoportokra osztva:

Kötelező (ami nélkül el se indulj): korcsolya, ütő (és lehetőleg korong, mert más úgysem hoz).

Nagyon ajánlott (azonnal beszerzendő): sípcsontvédő, sisak, szuszpenzorvédő, kesztyű

Ajánlott (fontos, de nem kötelező): könyökvédő, fogvédő, sisakra plexi vagy rács (ha nem lenne), hokitáska

Beszerezhető (ha már gyorsabb a játék, erősebbek az ütések és vannak ütközetek): nadrág, váll- és mellkasvédő

 Beszerezhető pl: MarcziSkate, HokiBolt

Szólj hozzá!

Címkék: felszerelés amatőr jégkorong korcsolya csapat hoki játékos egyén

A bejegyzés trackback címe:

https://amatorhoki.blog.hu/api/trackback/id/tr501519128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása